Vårt oppdrett.
D-kullet, 2012
Vårt fjerde valpekull ble Tyras første. De kom med brask og bram den 20.08.2012. Tyra var diger, og røntgenbilde viste at det var 7 valper som skulle komme. Jeg fryktet litt at det skulle bli en tung fødsel. Allerede tidlig på dag 58 begynte hun å bli tydelig urolig. Hun pustet og peste seg gjennom hele dagen og deler av natten. Men til slutt sov hun rolig. Neste dag var det blitt mandag, og pesingen startet opp igjen. Da fødselen endelig startet for alvor, var det heldigvis godt innenfor kontortida til min veterinær... (ekstra trygghetsfaktor). Tyra slet ganske hardt med den første valpen. Den var stor og lå i tillegg med baken først. To ganger avtalte vi å komme til veterinæren bare for henne, men heldigvis kom hun ut helt av seg selv, og alt var i skjønneste orden. (vi var faktisk kommet oss ut av huset begge gangene). Denne valpen kalte vi for Double Trouble, og det ble hun også hetende på stamtavla si... Resten av fødselen gikk veldig greit.

Valpene var usedvanlig store til å være så mange. Den letteste var 205 g (Dribble Drabble). Alle 3 tispene veide 220 g. En av hannene veide også 220 g, en veide 235 g og den tyngste veide 250 g. (sistemann - Devel In Desguice).

Se bilder av foreldrene og alle valpene på knappen Fotoalbum - D-kullet.
Tyras valper på sin første dag i verden.
C-kullet, 2011.
Dina nedkom med to herlige gutter den 17, juni 2011. De kom sent men godt, 6 dager over tiden. De var ganske store ved fødselen. De veide henholsvis 235 g og 207 g. De vokser utrolig fort siden de får ha hele puppestellet for seg selv...

Smackjack Caveman og Smackjack Copyright - henholdsvis "Arne" og "Bjarne" vokste fort, og ble til to herlige jrt-gutter. Vi beholdt Bjarne en god stund ekstra for å se hvordan han ville bli. Han tegnet godt, men til slutt bestemte vi oss for å selge han likevell - det ble nemlig alt for heftig i huset med tre tisper og en halvvoksen kåt jrt-gutt...😲. Bjarne heter nå Lucky og har fått en super familie i Mosjøen.

Se bilder av foreldrene og valpene på knappen Fotoalbum - C-kullet.
Dinas andre valpekull bare et par timer gamle.
B-kullet, 2010.
Vårt andre valpekull ble født 11.05.2010.

Fødselen gikk veldig fint, og alt gikk som det skulle. Dina var en meget kyndig førstegangs-mamma, og det var ingen grunn til bekymring. 

Det ble 2 hanner og 3 tisper.

Se bilder av foreldrene og valpene på knappen Fotoalbum - B-kullet.
Nyfødt
A-kullet, 2009.
Vårt første valpekull ble født 01.07.09.

Det var en fantastisk opplevelse å få være sammen med disse valpene i 8 uker. Fødselen gikk veldig bra, og Vicky var en strålende mamma  hele veien. Det var aldri nødvendig å være bekymret en eneste gang.
Det ble 4 tisper og 1 hanne.

Se bilder av foreldrene og valpene på knappen Fotoalbum - A-kullet
Hele kullet samlet sammen med mamma Vicky.